מחובר למחשב בחיבור אל-חוטי ומנוטר על-ידי תוכנת ה-WineCoach אשר מגיעה עם הערכה. התוכנה גם מייעצת לגבי מצב היין וגם מחוברת לאינטרנט וניתן לקבל עזרה מייננים של החברה או אחרים.
4500$ למכשיר עצמו אך לבדו המכשיר אינו מספיק כדי להביא את הענבים למצב של יין בכוסות. קחו בחשבון תוספת של 350$ לכל חבית עץ אלון צרפתית וכן עוד תוספת לערכת ביקבוק. בסה"כ המינימום הוא כ-6350$ כדי להפוך ליצרן יין. ניתן כמובן להשקיע יותר ולקנות חביות מסוגים שונים וכן להשקיע גם באיזה מרתף יין כדי לאפשר חלוקה של חביות לזמני התיישנות שונים.
החסרון הבולט הוא המחיר ואילו היתרון הוא שכל חודש אפשר לשתות 4 חביות מהיין בהכנה עצמית ומאיזה סוג ענבים או תערובת שרוצים ואוהבים.
No comments:
Post a Comment
Note: Only a member of this blog may post a comment.